2. halvår 2019

Sted: Café Appetit, Helsingegården, hvis andet ikke er angivet.

Fredag den 11. oktober, kl. 14.30-17.00: Underholdning med Flemming Krøll (Se beskrivelse nedenfor)

Fredag den 25. oktober, kl. 14.30-17.00: Bankospil

Fredag den 8. november, kl. 14.30-17.00: Bankospil

Fredag den 22. november, kl. 14.30-17.00: Underholdning med Richard Ragnvald (Se beskrivelse nedenfor)

Torsdag den 5. december, Årets julefrokost på Gerlev Kro. (Se beskrivelse nedenfor).

Fredag den 6. december, kl. 14.30-17.00: Bankospil

Fredag den 13. december, kl. 14.30-17.00: Julehyggedag (Se beskrivelse nedenfor).

Fredag den 20. december, kl. 14.30-17.00: Det store julebankospil med mange ekstra gevinster.

Flemming Krøll

Fredag den Il. oktober kommer revymanden Flemming Krøll og underholder med sine mange finurlige indslag.

En optræden med Flemming Krøll byder på masser af visesang - eksempelvis EvertTaube viser og revyviser. Derudover krydres med syng-med toner med bl.a. John Mogensen sange. Endeligt kigger Thorbjørn eller den glade gæstearbejder Achmedforbi i en sjov monolog.

Han er en mester i Stand-up, sjove revyviser og monologer. Han er en fremragende konferencier og toastmaster.

Der er gratis adgang for vore medlemmer, gæster betaler 50 kroner. Ingen tilmelding.

Richard Ragnvald

Fredag den 22. november får vi besøg af Richard Ragnvald.

Det er ikke usædvanligt, at dansktoppens store stjerner kan fejre både 40 og 50 årsjubilæum, men et 60 års jubilæum hører alligevel til sjældenhederne. Ikke desto mindre er det i 2019 60 år siden, at Richard Ragnvald begyndte som barnestjerne på Arhus-egnen i The Rich's Band. Det skal fejres, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde vore medlemmer Richard Ragnvalds 60 års jubilæumsshow.

Richard Ragnvalds 60 års jubilæumsshow byder naturligvis på hits som "Tak fordi vier venner" og "Kære lille mormor". Derudover spænder repertoiret bredt. Med Ragnvalds mangeårige erfaring som underholder, sammensætter han med sikker hånd det rigtige repertoire. Dansktop, viser, operette samt andre populære sange. Kort sagt får man én festlig syng-med underholdning, man sent vil glemme. Derudover krydres underholdningen med anekdoter og en røverhistorie ( eller flere) fra RichardRagnvalds mange år som underholder.

Glæd jer til en underholdende eftermiddag 🙂

Julefrokost på Gerlev Kro - 5-12-2019

Torsdag den 5. december kører vi til årets julefrokost på Gerlev Kro. Her kan vi nyde en dejlig buffet med mange forskellige retter, ligesom vi tidligere har oplevet på kroen. Dertil kan vi opleve et smukt lokale med tusindvis af udstillede juleting, som også kan købes. BG-Band underholder under frokosten og til dansen bagefter. - Det er 5 år siden vi besøgte Gerlev Kro, og vi glæder os til gensynet.

Busserne er bestilt.

Vi kører én lille omvej og holder en strække-ben-pause ved Frederikssund, inden vi når kroen kl. 12,00. Vi forlader kroen igen kl. 16,00 og kører hjem til Helsinge.

Afgang fra Helsinge Station kl. 10,15

Afgang fra Helsingehallemes p-plads på Idrætsvej kl. 10,30. Pris som sidste år, Kr. 400,-

Tilmelding kan ske ved et af vore arrangementer i Café Appetit, Helsingegården.Telefonisk tilmelding ske efter den 27. september, da vi er på Bomholm ugen før. Betaling senest fredag den 22. november. Kan betales kontant ved et af vores arrangementer i Café Appetit eller sende beløbet til reg. 6301 konto 4909232.

Julehyggedag fredag den 13-12-2019

Der bliver serveret gløgg og æbleskiver med efterfølgende kaffe. Tag en gavepakkemed og få en anden pakke med hjem.

Ca kl. 15,15 underholder Gry i en lille timestid.

Der er løbet meget vand i åen siden Gry vandt Dansk Melodi Grand Prix med

"Kloden drejer" og årene har budt på mange spændende musikalske oplevelser for Gry, både i Danmark, Tyskland og Frankrig. Med én god portion livserfaring i bagagen har Gry nu sammensat et underholdningsprogram for seniorer. Her er masser af gode sange, som naturligvis hendes egen "Kloden drejer", vi maler byen rød, enl ille melodi, danse i måneskin og mange flere.

Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer. Nye medlemmer kan optages på stedet. Gæster skal betale 50,- kroner.