2. halvår 2019

Sted: Café Appetit, Helsingegården, hvis andet ikke er angivet.

Fredag den 6. december, kl. 14.30-17.00: Bankospil

Fredag den 13. december, kl. 14.30-17.00: Julehyggedag (Se beskrivelse nedenfor).

Fredag den 20. december, kl. 14.30-17.00: Det store julebankospil med mange ekstra gevinster.

Julehyggedag fredag den 13-12-2019

Der bliver serveret gløgg og æbleskiver med efterfølgende kaffe. Tag en gavepakkemed og få en anden pakke med hjem.

Ca kl. 15,15 underholder Gry i en lille timestid.

Der er løbet meget vand i åen siden Gry vandt Dansk Melodi Grand Prix med

"Kloden drejer" og årene har budt på mange spændende musikalske oplevelser for Gry, både i Danmark, Tyskland og Frankrig. Med én god portion livserfaring i bagagen har Gry nu sammensat et underholdningsprogram for seniorer. Her er masser af gode sange, som naturligvis hendes egen "Kloden drejer", vi maler byen rød, enl ille melodi, danse i måneskin og mange flere.

Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer. Nye medlemmer kan optages på stedet. Gæster skal betale 50,- kroner.